Jump to content

Welcome to Nissan GT-R Heritage
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

EcuTek, Flex fuel with 12 injector setup - Cold start issues

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Hylndr

Hylndr

    Stock

  • Member
  • Pip
  • 47 posts
  • Joined 28-October 17

I'm having a hard time believing the situation with my car.  I have a 3.8 build, Alpha manifold 12 injector setup (ETS1700), EcuTek, flex fuel and my builder is having issues on the cold start even after working with EcuTek.  He explained that while COBB uses the last running reading from the flexfuel sensor at shut off to do the cold start then switches to an active reading this is not the case with EcuTek.  Even working with EcuTek cant resolve my cold start??  Am i the first person on the planet to run EcuTek, flex fuel, and a 12 injector set up???  Is anyone else encountering this or have the fix for this???  I'm beyond frustrated with the whole project and along comes this at the end to be a kick in the teeth.  HELP, who else has seen this and how did you overcome it?  PS-  I'm in a cold state so someone in a warm state may not be the best person to reply  ;) 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users